Maaru

Maaru FIN26469/05 (i:Reppulin Tumhalad-e:Daria)

lonkat A, kyynärät ja polvet 0/0, silmät ok (6/07 ,12/09, 6/12), testattu prcd-PRA terve(A), Pompentestitulos normaali, DM-kantaja

maaruhangessa maarupellolla

Maaru on virallisesti väriltään musta vaalein merkein, mutta on pikemminkin riistanvärinen. Maaru on ihana höseltäjä, vilkas kuin mikä, vaikka onkin vuosien kuluessa rauhoittunut. Maaru ei koskaan karkaa pihaltamme vaan pysyy tunnollisesti kuulomatkan päässä.

Maaru on oikein luonnikas ja rakastettava otus. Se on innokas aina puuhastelemaan.Muiden narttujemme pennuille se toimii verrattomana leikkitätinä ollen kärsivällinen(liiankin) ja hellävarainen pieniä kohtaan. Omat pentunsakin  Maaru hoiti tunnollisesti ja varmoin ottein. Sillä on aivan oma tapansa äännellä ja suussaan se kanniskelee mielellään esineitä.

Vieraidenkin koirien kanssa se tulee hyvin toimeen.  Maaru on ollut nuorena aivan verraton hyppääjä. Vanhemmiten kuulo on muuttunut valikoivammaksi.

Maarulle on tehty kattava terveystutkimus 11-vuotiaana ja se on edelleen hyvin terve. Ruoka maistuu, veriarvot olivat hyvät ja kyynäriä lääkäri kehui kauniiksi. Vahva mummokoira!

Maaru sairastui yllättäen tammikuussa -18 ja muutaman päivän ajan taistelimme sen tervehtymisen puolesta. Lopulta piti luovuttaa, kun hoitovastetta ei ollut. Meidän rakas mummo…