Pennut

Ruusun pennuista oli valtavasti kyselyitä. 

Valitettavasti 27.7. ultrassa Ruusu oli tyhjä eli pentuja ei ole tulossa. Harmittavaa kaiken vaivan jälkeen. 

Kiitos kyselijöille. Monia hyviä koteja olisi ollut tarjolla. Toivottavasti saatte jossain vaiheessa oman paimensukuisenne!

 

 

*********************************************************************

Syksymmällä oli suunnitteilla pennut Lumolle. Lumo on virallisesti Riihisillan Viileä Venla. Lumo aloitti niin ikää juoksunsa poikkeuksellisen aikaisin, jo kesäkuussa, ja jalostustoimikunnan vastaus urostiedusteluun ei ehtinyt.  Lumon astutus siirtyy siten loppuvuoteen. 

Lumo täyttää lokakuulla kolme vuotta. Sillä on terveet silmät 7/20, kyynärät ja polvet,  C-lonkkien vuoksi sille katsotaan A-lonkkainen sulho, jolla on korkea lonkkaindeksi. Lumo on Pompen-, Dm- ja prcdPRA-terve. 

Lumo Pellon Katselmuksessa 2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *