Muru

Muru

Riihisillan Onnenkyynel FIN 61788/08  om. Ilona Nurmi

lonkat A/A, polvet ja kyynärät 0/0, prcd-PRA(a), silmät ok 11/10, 10/12, vanhempien testituloksen perusteella pompentaudista vapaa, DM-kantaja

 

muru-tammikuussa-052 murunen

Kuvat Ilona Nurmi

Muru päätti ilmeisesti jo ensi hetkillä, että jää taloon. Heti kun se liikkeelle pääsi, se kampesi itseään syliini. Se huolehti siitä, että se huomattiin. Kuin huomaamatta siitä tuli otettua valokuviakin enemmän kuin muista….Minun piti ensiksi laittaa toinen narttupentu sijoitukseen, mutta sitten päätinkin, että Muru jää meille ja toinen narttu myydään. Se on melkoinen persoona, johtajatyyppiä. Se sai jo pentuna pojat seuraamaan itseään, kun se päätti missä päin metsää leikitään. Vieläkin Muru saa Jykken toisinaan mukaansa lähtiessään ”kotiseutukierrokselle”.  Nykyään se kyllä pysyy jo melko kauniisti pihassa.

Muru on perinyt äidiltään mahdottoman ponnistusvoiman ja onkin kova hyppijä sekin. Vauhtia myös riittää. Muru on hyvin hellyydenkipeä eikä se koskaan kyllästy rapsutteluun ja paijaamiseen. Se painaa päänsä tiukasti ihmisen rintaa vasten, eikä sitä voi olla halaamatta. Nimensä veroinen sekin….